0

KIVA és un projecte personal que sorgeix de la il·lusió de compartir les bones idees, la qualitat i el disseny que prové dels països del Nord d’Europa.

Tant a la nostra botiga en línia com a la nostra botiga física trobaràs productes originals basats en el concepte de disseny nòrdic i que, d’una forma o una altra, ens han inspirat, encara que no tots provinguin estrictament de països nòrdics.

Donem especial rellevància als productes originals, sostenibles, fruit de projectes personals i respectuosos amb el medi ambient.

Ens captiva especialment la senzillesa i originalitat del disseny nòrdic en els productes per a nens, i sempre estem buscant les últimes novetats en productes infantils.

També potenciem el “Disseny km.0”, amb productes fets per dissenyadors locals que s’inspiren en els mateixos valors que nosaltres.

La història de Kiva
Després de viure una temporada al Nord d’Europa, sentíem la necessitat d’introduir a la nostra ciutat el color i la calidesa de productes que havíem trobat fora. Així que l’any 2014 vam decidir obrir a Sant Cugat de Vallès un negoci inspirat en botigues de decoració i regal que havíem gaudit visitant. Amb la nostra botiga online volem compartir amb tots el nostre projecte i els nostres productes.

Per què Kiva
Kiva en finladès significa bonic, simpàtic, agradable, amable … com tots els productes que volem oferir-te. A Finlàndia la paraula Kiva és molt usada pels joves, així que ens va semblar estimulant batejar el nostre projecte amb una paraula que significa GUAY.